فرود اضطراری هواپیمای حامل وزیر امنیت داخلی آمریکا شکست مذاکرات امنیتی اسرائیل با دولت سوریه دبیرکل نجبا: بعد از ۳۰ سپتامبر جنازه اشغالگران را به آمریکا پس می‌فرستیم گزارش آژانس انرژی اتمی درباره راستی‌آزمایی در تأسیسات ایران بیانیه وزارت امور خارجه درباره حمله نظامی آمریکا به ایران: نیرو‌های مسلح پایگاه‌های نظامی آمریکا را مورد ضربات دفاعی و کوبنده خود قرار دادند صدای انفجار در اردن و اصابت موشک به پایگاه آمریکا سنتکام حمله به خاک ایران را تأیید کرد پزشکیان در دیدار با پوتین: ایران در برابر تجاوزگری خواهد ایستاد/ روابط ایران-روسیه رو به توسعه است جزییات گزارش محرمانه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره ذخایر اورانیوم ایران کشته شدن مقام ارشد بانک آمریکا در حمله با سلاح سرد در نیویورک سخنگوی وزارت خارجه: پیام عراقچی به فواد حسین ارتباطی با مذاکرات ایران و آمریکا نداشت واکنش حشد الشعبی به تخلیه مقرهایش به دنبال تشدید تنش میان آمریکا و ایران صدور بیانیه مشترک پیمان مکه در استانبول / جزییات یک نفتکش در تنگه هرمز هدف پرتابه ناشناس قرار گرفت ارتش یمن تحرکات نظامی عربستان برای آغاز جنگ زمینی را ناکام گذاشت اوج وقاحت ترامپ: نفت ونزوئلا هدیه به مردم آمریکاست!

توهین رئیس جمهور فرانسه به پناهجویان: نمی‌توانیم تمام بدبختی‌های دنیا را جذب کنیم

توهین رئیس جمهور فرانسه به پناهجویان: نمی‌توانیم تمام بدبختی‌های دنیا را جذب کنیم رئیس جمهور فرانسه اخیرا در یک برنامه تلویزیونی با اشاره به موج مهاجرت پناهجویان از شمال آفریقا به اروپا گفت که نمی‌توانیم تمام بدبختی‌های دنیا را جذب کنیم.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۹ - ۰۴ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 26
کد خبر: ۲۰۵۸۱۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه اخیرا در یک برنامه تلویزیونی با اشاره به موج مهاجرت پناهجویان از شمال آفریقا به اروپا گفت که نمی‌توانیم تمام بدبختی‌های دنیا را جذب کنیم.

این سخنان وی، موجی از انتقاد‌ها را از رئیس جمهور فرانسه در فضای مجازی به همراه داشته است. بسیاری از مهاجرانی که اکثرا از شمال آفریقا رهسپار اروپا می‌شوند با هدف دستیابی به زندگی بهتر به این کشور‌ها مهاجرت می‌کنند.

سخنان جنجالی ماکرون درباره مهاجران تنها دو روز پس از دیدار وی با پاپ بوده است. پاپ در این دیدار از رئیس جمهور فرانسه خواسته بود که از پناهجویان حمایت کند.

از سوی دیگر یک مقام آلمانی روز سه‌شنبه به نشریه پالتیکو گفت که «نانسی فائیزر» وزیر کشور آلمان اعلام خواهد کرد که این کشور به طور موقت در مرز با لهستان و جمهوری چک، نقاط ایست و بازرسی قرار خواهد داد. این اقدام آلمان در راستای جلوگیری از هجوم پناهجویان به این کشور انجام می‌شود.

مقام‌های آلمانی تحت فشار شدیدی برای مقابله با موج ورود مهاجران به این کشور قرار دارند. بر اساس گزارش‌ها، بسیاری از مهاجران از مرز‌های لهستان و جمهوری چک عبور کرده و در راه آلمان هستند.

تنها در هشت ماه نخست سال ۲۰۲۳، حدود ۲۰۴ هزار نفر در آلمان درخواست پناهندگی داده‌اند که ۷۷ درصد بیش از مدت مشابه سال گذشته است.

همچنین سوئیس روز دوشنبه با امتناع از پذیرش مهاجران از جزیره «لامپدوزا» در ایتالیا اعلام کرد که محدودیت‌ها در طول مرزهایش با ایتالیا را تشدید خواهد بخشید.

حضور هزاران مهاجر از سواحل شمال آفریقا به ایتالیا بحرانی را در این کشور ایجاد کرده و موجب اختلاف ایتالیا با اتحادیه اروپا شده است. / فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار